Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Christmas Wish List Project - Blogger Edition


Αγαπημένοι μου φίλοι, σήμερα ολοκληρώθηκε το Χριστουγεννιάτικο πρότζεκτ που έτρεχε στο μπλόγκ με τίτλο "Christmas wish List". 



Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους πήραν μέρος. 
Με ευχές βγαλμένες  από τα βάθη της καρδιάς τους κατάφεραν να αγγίξουν την ψυχή μου γεμίζοντας τη ελπίδα και αισιοδοξία και ελπίζω να αγγίξουν το ίδιο και τις δικές σας ψυχές.

Αν θέλετε, να αισθανθείτε και σεις την μαγεία των Χριστουγέννων, είστε στο κατάλληλο μέρος.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τι μας εύχονται οι bloggers για τη νέα χρονιά!

🌟🌟🌟🌟🌟

Πρώτη μοιράζεται τις ευχές της μαζί μας η Βίκυ από το Fairytale

🎄 Εύχομαι οι δυσκολίες που συναντάμε στο δρόμο μας να είναι αντιμετωπίσιμες και να συμβάλλουν στην προσωπική μας ενδυνάμωση. 

🎄 Εύχομαι μέσα από μικρές πράξεις να βοηθήσουμε αυτόν τον κόσμο να προβάλλει την ομορφιά που κρύβει. 

🎄Εύχομαι να μεριμνήσουμε για τη σωματική και ψυχική μας υγεία και να μη διστάσουμε να ζητήσουμε βοήθεια, όταν το έχουμε ανάγκη.

🎄 Εύχομαι να εφοδιάσουμε τις ψυχές μας με περισσότερη γνησιότητα. 

🎄Εύχομαι η χρονιά αυτή να αποτελέσει την πιο γλυκιά μας ανάμνηση.

🌟🌟🌟🌟🌟

Έπειτα μας εύχεται η Άλκηστη από το Little Hope Flags:

🎄 Εύχομαι υγεία, σωματική και ψυχική, για τον καθένα από εμάς ξεχωριστά. 

🎄 Εύχομαι πραγματική ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχουμε, για κείνα που θεωρούμε δεδομένα, για εκείνα που ήρθαν μόνα τους και για εκείνα που παλέψαμε σκληρά.  Για τις στιγμές που συνθέτουν την ζωή μας, για την κάθε ανάσα που παίρνουμε, για όλα αυτά που μας κάνουν αυτό που είμαστε.

🎄 Ταξίδια, μικρά ή μεγάλα, κοντινά ή μακρινά. Για τη δυνατότητα να δούμε κάτι καινούργιο, να γνωρίσουμε άλλους ανθρώπους, να ανοίξει το μυαλό μας και η ψυχή μας. 

🎄 Δημιουργικότητα σε όλα όσα κάνουμε. 

🎄 Και τέλος, θάρρος, να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας, να διεκδικήσουμε ό,τι μας ανήκει, μα κυρίως να παλέψουμε ενάντια στην κακή πλευρά του εαυτού μας, σε ό,τι μας κρατάει πίσω. Θάρρος έτσι ώστε σε έναν χρόνο από τώρα να έχουμε γίνει καλύτεροι, πρώτα από όλα για εμάς τους ίδιους. 

🌟🌟🌟🌟🌟

Στη συνέχεια η Μαρίνα από το Εκεί που ερωτεύομαι τη ζωή, μας εύχεται:

🎄 Ο κόσμος να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη βία αντί για επιχειρήματα. 

🎄 Να ξημερώσουμε σε μία κοινωνία που γνωρίζει πραγματικά τι θα πει σεβασμός. 

🎄 Μέσα από τα βάθη της ψυχής μου όλοι οι άνθρωποι να έχουν τα απαραίτητα: ρούχα, παπούτσια, ένα σπίτι, φαγητό.

🎄 Πάνω από όλα, όλος ο κόσμος, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, εύχομαι να έχει υγεία.

🎄 Όλοι να βρουν έναν τρόπο να ερωτευτούν την ζωή γιατί τους αξίζει και της αξίζει.

🌟🌟🌟🌟🌟

Ακόμη, η Μαρία από το Συλλέγω Στιγμές, μας εύχεται από καρδιάς:

🎄 Οι άνθρωποι που αγαπιούνται πραγματικά αλλά τους χωρίζει μία οποιαδήποτε απόσταση να βρίσκουν τη θέληση, το αμοιβαίο "θέλω" αλλά και τον οποιονδήποτε τρόπο ώστε το ανέφικτο πάντοτε να το κάνουν εφικτό και την απόσταση να την κάνουν δυνατό δέσιμο για μια μελλοντική ευτυχία. 

🎄 Ο καθένας μας σε περιπτώσεις δύσκολων συνθηκών να βρίσκει τη δύναμη, τη θέληση, το πείσμα και έναν καλό λόγο για να μη σταματάει να παλεύει για το καλύτερο του εαυτού του, των ονείρων του και της προσωπικής του ευτυχίας.

🎄 Να πάψουμε να κυνηγάμε , να τρέφουμε και να αναλωνόμαστε σε ανούσια πράγματα, σε δυστυχισμένες καταστάσεις και σε αγέλαστους/ανέκφραστους/ ψεύτικους ανθρώπους που ποτίζουν την ψυχή μας με κακή ενέργεια. Να γεμίσουμε και να χορτάσουμε από ωραία συναισθήματα, αληθινή ευτυχία και συλλεκτικές στιγμές. 

🎄 Η νέα χρονιά να δείξει το καλύτερό της πρόσωπο και να χαρίσει περισσότερη καλοσύνη, αισιοδοξία, χαμόγελα, καλύτερες συνθήκες επιβίωσης και τα όποια κακώς κείμενά της να είναι πάντοτε ένα γερό ταρακούνημα για να γίνουμε λίγο παραπάνω καλύτεροι άνθρωποι για εμάς τους ίδιους, τους συνανθρώπους μας και για το μέλλον αυτού του κόσμου. 

🎄 Η μικρή ή μεγάλη λίστα επιθυμιών μας για το 2019 στο τέλος της χρονιάς να είναι σβησμένη με κόκκινο στυλό. Δηλαδή να έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι επιθυμίες μας, τα όνειρά μας, οι στόχοι μας, οι φιλοδοξίες μας, τα θέλω μας. Έτσι η χρονιά θα μας μείνει ως μια αξέχαστη, καλή και ελπιδοφόρα χρονιά για τη συνέχεια της επόμενης. 

🌟🌟🌟🌟🌟

Τέλος, σας εύχομαι και γω με τη σειρά μου:

🎄 Να εφοδιάσετε τις ψυχές σας με περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση. Να βλέπετε πέρα και πάνω από εσάς δίνοντας τη βοήθεια σας σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. 

🎄 Να δείχνετε την ευγνωμοσύνη σας και την αγάπη σας στους ανθρώπους που σας στήριξαν στα δύσκολα, που ήταν πάντα εκεί για εσάς κρατώντας σας σφιχτά το χέρι.

🎄 Να φροντίζετε τον εαυτό σας και να τον αγαπάτε. Να μην είστε επικριτικοί απέναντί του. Να αναγνωρίζετε τις αδυναμίες σας και να τις μεταμορφώνετε στην δύναμή σας. 

🎄 Να συγχωρείτε, να μην κρατάτε κακία μέσα σας γιατί αυτό θα δηλητηριάζει τις δικές σας ψυχές και μόνο. Να βρίσκετε τη δύναμη να πάτε παρακάτω αντλώντας κουράγιο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

🎄 Να είστε αισιόδοξοι, καλοπροαίρετοι, υγιείς, με δημιουργικότητα και μπόλικα όνειρα. Να μη σταματάτε ποτέ να παλεύετε για το καλύτερο! 



Κοινοποιήστε το βίντεο με τις ευχές παντού έτσι ώστε να γεμίσουμε τις καρδιές όσων περισσότερων γίνεται με χαρά και αισιοδοξία!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!  

Σας φιλώ, Χρύσα! 

4 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ Χρύσα που μας παρακίνησες, μας τσίγκλισες να πασπαλίσουμε με θετικότητα αυτές τις ημέρες. Καλές γιορτές να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σε ευχαριστώ πολύ για την όμορφη συμμετοχή σου!!💛🧡

      Διαγραφή
  2. Είναι πάρα πολύ όμορφη όλη αυτή η σκυταλοδρομία των ευχών, που τόσο όμορφα διοργάνωσες.
    Μια λίστα ευχών, που τόσο έχουμε ανάγκη.
    Διάβασα για αυτήν στο μπλογκ της Μαρίας Παρασκευοπούλου και ένιωσα τη χαρά να αφήσω την καλησπέρα μου και τις ευχές μου σε σένα τη δημιουργό και σε όλους για Καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Χαίρομαι που σας άρεσε η ιδέα. Μακάρι όλες αυτές οι ευχές να πιάσουν τόπο και να πραγματοποιηθουν για τον καθένα μας !!! Ευχαριστώ για το σχόλιο ! Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε !

      Διαγραφή

Stay Tuned

 photo sunsetfacebook_zpsb37eb33f.png  photo sunsettwitter_zps4f1cb7d3.png  photo sunsetinstagram_zpsb21f3486.png  photo sunsetyoutube_zpsd9eeb186.png
Follow

Τα αγαπημένα σας!