Ας γνωριστουμε καλυτερα

Hey you, καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Ονομάζομαι Χρύσα και είμαι η οικοδέσποινα αυτού του blog.

Έφτιαξα το Ψυχής Κατάθεση αρχικά εξαιτίας της μεγάλης μου αγάπης για το γράψιμο.
Από μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου με ένα χαρτί και ένα μολύβι στο χέρι. Λάτρευα να σκαρώνω τις δικές μου ιστορίες και να πλάθω τους δικούς μου ήρωες βάζοντάς τους να μιλούν για μένα. 

Πάντα με μάγευε αυτή η ποικιλομορφία στην ψυχοσύνθεση των ανθρώπων για αυτό και επέλεξα να γίνω ψυχολόγος. 

Φύσει αισιόδοξη, στόχος μου είναι να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερη ενώ πασχίζω ώστε να μη σβηστεί ποτέ το χαμόγελο από τα χείλη των δικών μου ανθρώπων.

Μέσα από τα κείμενά μου μπορώ και εκφράζω όλα όσα έχω μέσα στο μυαλό και την καρδιά μου με έναν πιο δημιουργικό και απελευθερωτικό τρόπο. Ο μαγικός κόσμος της γραφής είναι ικανός να ξυπνήσει πληθώρα αναμνήσεων και συναισθημάτων που μπορεί να μη γνώριζες καν ότι υπάρχουν. 

Με το Ψυχής Κατάθεση, θέλω να παροτρύνω εσένα που αγαπάς το γράψιμο, αλλά και εσένα που είσαι πιο επιφυλακτικός και δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα τις ομορφιές του, να ξεδιπλώσεις τη ψυχή σου, να εκφραστείς ελεύθερα και αληθινά μέσα από τα κείμενα σου. Ενώ παράλληλα, σου αποκαλύπτω τις δικές μου πιο μύχιες, σκέψεις, ανησυχίες, φόβους και ερωτηματικά που 
στροβιλίζονται στο μυαλό μου.Στο Ψυχής Κατάθεση θα διαβάσεις σχετικά με ότι με αγγίζει, με παρακινεί και με προβληματίζει με την ελπίδα να μάθω τι ισχύει και για σένα.

Θα έχεις την ευκαιρία να διαβάσεις συνεντεύξεις ατόμων που ασχολούνται με τον άνθρωπο και καταθέτουν καθημερινώς κομμάτι της δικής τους ψυχής για να τον βοηθήσουν.

Τέλος, υπάρχει χώρος εδώ ώστε να κάνεις και τη δική σου φωνή να ακουστεί καθώς μπορείς να γίνεις  Guest Writer γράφοντάς μου για ότι στροβιλίζεται στο δικό σου μυαλό και καρδιά!

Μη διστάζεις λοιπόν! Ξεκίνα να γράφεις και άφησε την ψυχή σου να καταθέσει τη δικιά της αλήθεια!
Φιλικά, Χρύσα

Stay Tuned

 photo sunsetfacebook_zpsb37eb33f.png  photo sunsettwitter_zps4f1cb7d3.png  photo sunsetinstagram_zpsb21f3486.png  photo sunsetyoutube_zpsd9eeb186.png
Follow

Τα αγαπημένα σας!