Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Τα όνειρα μας


Μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή. Επομένως είναι πολύ εύκολο κάποιος να μεταπηδήσει από την μία περιοχή στην άλλη. Οι σκέψεις μας , συχνά, κάνουν άλματα και προχωρούν πιο γρήγορα από ότι μπορούμε εμείς να τις επεξεργαστούμε, για αυτό και πολλές από αυτές είναι δυνατόν να μείνουν ανολοκλήρωτες.

Οι ανολοκλήρωτες αυτές σκέψεις, με τη σειρά τους, είναι δυνατόν να επιστρέψουν κάποια στιγμή με τη μορφή ονείρου δίνοντας μας την ευκαιρία για περισσότερη επεξεργασία.

Our Dreams

"Photo From Pexels"

Στον ανθρώπινο νου εναλλάσσονται συχνά αυτές οι δύο έννοιες. Άλλοι προσπαθούν να αφήσουν τους εαυτούς τους ελεύθερους να εκφραστούν αυθόρμητα και άλλοι ενσωματώνονται στο τάγμα του ορθολογισμού. Ωστόσο, συχνά αναρωτιέμαι αν πρέπει όντως αναγκαστικά να διαλέξουμε κάποια πλευρά. Δεν θα ήταν καλύτερα αν απλώς προσαρμοζόμασταν αναλόγως των περιστάσεων κάνοντας μικρά πηδηματάκια πότε από τη μία και πότε από την άλλη;





Εάν επιθυμείτε και σεις καταθέστε μου τα δικά σας όνειρα ή σκέψεις αποκαλύπτοντας ένα λιθαράκι της δικής σας πραγματικότητας.

⧫Chrysa Leimoni⧫

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Stay Tuned

 photo sunsetfacebook_zpsb37eb33f.png  photo sunsettwitter_zps4f1cb7d3.png  photo sunsetinstagram_zpsb21f3486.png  photo sunsetyoutube_zpsd9eeb186.png
Follow

Τα αγαπημένα σας!