Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Why you love blogging?






 Music: http://www.bensound.com/


⧫Chrysa Leimoni⧫

4 σχόλια:

  1. για να βρω γκόμενο δεκα χρόνια μετά, ακόμη τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα για κάτι τέτοιο να ψάξεις έξω από το διαδικτυακό κόσμο!! :) Καλή σου μέρα!!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Χρύσα!!! Μόλις σε ανακάλυψα από το edit your life, βρίσκω αρκετά ενδιαφέροντα τα κείμενα σου αλλά σαν αναγνώστρια θα ήθελα να υπάρχει ένα μενού στην αρχική σου ώστε να πλοηγηθώ καλύτερα σε αυτά που με ενδιαφέρουν να διαβάσω.
    Όσον αφορά την ερώτηση σου, ο λόγος που bloggαρω είναι η απίστευτη αγάπη που έχω εισπράξει ξέροντας πως κάποιοι περιμένουν τι νέο θα γράψω αλλά πάνω απ όλα η αγάπη για την γραφή που πάντοτε λειτουργούσε σαν διέξοδο για μένα. Σε φιλώ Keep Blogging!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που βρίσκεις ενδιαφέροντα τα κείμενα μου!!! Και σε ευχαριστώ θερμά! Έχεις δίκιο για την παρατήρηση σου και θα προσπαθήσω να το διορθώσω το συντομότερο δυνατόν.

      Επίσης χαίρομαι που διαπιστώνω καθημερινά ότι υπάρχουν και άλλα άτομα όπως και εγώ που αντλούν αστείρευτη δύναμη από τη γραφή και τη χρησιμοποιούν ως μέσο απελευθέρωσης τους!! Πραγματικά πιστεύω ότι είναι μία μοναδική εμπειρία!

      Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου! Να έχεις μία όμορφη μέρα :)

      Διαγραφή

Stay Tuned

 photo sunsetfacebook_zpsb37eb33f.png  photo sunsettwitter_zps4f1cb7d3.png  photo sunsetinstagram_zpsb21f3486.png  photo sunsetyoutube_zpsd9eeb186.png
Follow

Τα αγαπημένα σας!