Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Ευγνωμοσύνη, ο καλύτερος τρόπος για να πεις ευχαριστώ!



Υπάρχουν άνθρωποι που ενώ δε σε ξέρουν καλά καλά, σε βάζουν στην καθημερινότητά τους, σου ανοίγουν τα σπίτια τους, σε εμπιστεύονται.
Δε σε ξέρουν προσωπικά, ίσως έχουν ορισμένες συστάσεις για σένα αλλά τίποτα παραπάνω, κι όμως δείχνουν όλη την καλή διάθεση να συνεργαστούν μαζί σου.

Είναι ξεκάθαροι και ντόμπροι. Σου εξηγούν τι περιμένουν από σένα αλλά μετρούν και τη δική σου γνώμη. Δεν είσαι για αυτούς άλλη μια συνεργασία από τις πολλές. Σε βλέπουν σαν άνθρωπο, σαν προσωπικότητα και όχι σαν υποχρέωση που έχουν να ξοφλήσουν.


Σου δίνουν δουλειά και την ευκαιρία να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Σου δίνουν τόσες οδηγίες όσες απαιτούνται για να κυλούν ομαλά τα πράγματα και τόσες ελευθερίες όσες χρειάζεσαι για να παραμένεις δημιουργικός και γεμάτος κίνητρα.

Μια άριστη επαγγελματική σχέση που μετατρέπεται δειλά -  δειλά σε σχέση ζωής. Βήμα – βήμα. Κάθε μέρα και ένα λιθαράκι εμπιστοσύνης, κάθε μέρα και μια μεγαλύτερη δόση οικειότητας.

Αυτό που εκτιμώ περισσότερο σε αυτούς τους ανθρώπους είναι το γεγονός πως δεν φοβούνται να εμπιστευθούν. Ακόμη και αν στο παρελθόν τους είχαν εξαπατήσει, κοροϊδέψει, απογοητεύσει, εκείνοι είναι και πάλι πρόθυμοι όχι μόνο να δώσουν επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και να μοιραστούν μαζί σου προσωπικά βιώματα και στιγμές.

Με φόβο μεν μη τη πατήσουν πάλι, αλλά με θάρρος και πίστη στους ανθρώπους, σε κάνουν να αισθάνεσαι μέλος της οικογένειάς τους. Σου δείχνουν έμπρακτα την εκτίμηση που τρέφουν για σένα και δεν το παίζουν δήθεν αφεντικά. Νοιάζονται για το πώς είσαι δείχνοντας γνήσιο ενδιαφέρον.

Σ’ αυτούς τους ανθρώπους, στους δικούς μου ανθρώπους, που βρέθηκαν εντελώς τυχαία στο δρόμο μου, αλλά άνοιξαν την αγκαλιά και το σπίτι τους για μένα, που με βοήθησαν όταν το είχα ανάγκη, που στάθηκαν και εξακολουθούν να στέκονται δίπλα μου μετά το πέρας της επαγγελματικής συνεργασίας μας, θέλω να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ευγνωμονώ τη στιγμή που σας γνώρισα, για τις εμπειρίες που έζησα κοντά σας, για τα μαθήματα ζωής που κέρδισα αλλά πολύ περισσότερο για τη θέση που έχω και έχετε πλέον στην καρδιά μου.
Για όλα αυτά και άλλα πολλά ευχαριστώ!

⧫Chrysa Leimoni⧫



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Stay Tuned

 photo sunsetfacebook_zpsb37eb33f.png  photo sunsettwitter_zps4f1cb7d3.png  photo sunsetinstagram_zpsb21f3486.png  photo sunsetyoutube_zpsd9eeb186.png
Follow

Τα αγαπημένα σας!